Støt Lars Hedegaards kamp for ytringsfriheden

Posted on maj 3, 2011

3


Lars Hedegaard er blevet idømt en bøde på 5.000 kr. efter paragraf 266b – den såkaldte racismeparagraf –  for at sige følgende sætning: “Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far”.

Det væsentlige er ikke, om Hedegaard har ret i sine udtalelser om muslimer, men at han bliver straffet for dem. Den danske lovgivning og rettens angreb på Lars Hedegaards ytringsfrihed er et angreb på vores alle sammens ytringsfrihed! Vi er alle Lars Hedegaard i denne sag.

For at vise vores foragt for dommen, racismeparagraffen og for at markere vi almindelige borgeres vilje til at beskytte ytringsfriheden, indsamler vi de 5.000 kr. til Lars Hedegaard.

Politikerne og domstolene skal vide, at vi danskere står sammen om ytringsfriheden. Som den franske filosof og beskytter af ytringsfriheden Voltaire sagde: “Jeg er uenig i hvad De siger, men jeg vil forsvare til døden Deres ret til at sige det.”

Indbetalere kan være anonyme eller de kan vælge at få deres navn offentliggjort her på hjemmesiden. Se kontonummer oppe i højre hjørne af denne hjemmeside. For liste over indbetalere – tryk her.

Spørgsmål og kommentarer kan stilles til Nicolai Sennels – email: nicolaisennels@gmail.com / tlf.: 28838001.

Bliv medlem af vores Facebook-gruppe: “Vi er Lars” og følg med her på hjemmesiden. Hvis du vil have nyheder via vores emailliste, så skriv til: nicolaisennels@gmail.com

Hvis vi får indsamlet mere end 5.000 kr., vil pengene fortsat gå til Lars Hedegaard, som har brug for hjælp til at føre appelsagen hos enten Højesteret eller Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Skulle der alligevel blive penge til overs, vil de blive doneret til Trykkefrihedsselskabet (tidligere var det planen at donere pengene til Kurt Westergaards fond, men initiativets hjemmeside The Westergaard Foundation er endnu ikke fungerende. Spørgsmål angående denne ændring kan sendes til: nicolaisennels@gmail.com).

Initiativet til denne indsamling er foretaget af Nicolai Sennels, og godkendt af Lars Hedegaard. Der er ingen udgifter forbundet med indsamlingen, og pengene går ubeskåret til Lars Hedegaards bøde og advokatudgifter (og derudover til Trykkefrihedsselskabet).

Reklamer